Radio Medulin FM

Radio postaja Medulin FM započela je s emitiranjem 1. veljače 2018. godine u 10.00 sati. Program se emitira 24 sata dnevno na frekvenciji 95.00 MHz.

Odmah nakon preseljenja djelatnosti radio-emitiranja iz Pule u Medulin, 8. svibnja 2018. uvedeno je Internet emitiranje radijskog programa putem live streaming-a .
Pozivamo vas da posjetite novouređeni prostor radio-izloga na medulinskoj placi, upoznate i podružite se s vedrom ekipom voditelja.  Pratite nas na www.medulinfm.com i na društvenim mrežama:

                                                                 

Pružanjem provjerenih, relevantnih i nepristranih lokalnih, regionalnih i nacionalnih informacija, kao i raznovrsnošću i kvalitetom informativnog, obrazovnog, kulturnog, sportskog, vjerskog i glazbenog programa, Medulin FM želi se pozicionirati među najslušanijim radio postajama na jugu Istre. Naglasak aktivnosti Medulin FM-a u radio eteru, putem live streaming-a, na društvenim mrežama i web portalima izrečen je u službenom pay off-u „Na valovima pozitive“. Želja je da Medulin FM bude prepoznat po pozitivnom profesionalnom pristupu aktualnim temama od interesa žitelja i gostiju našeg područja.
Radio djelovanje je u 2018. godini usmjereno na tržišnom pozicioniranju i dobroj prepoznatljivosti medija u javnosti, s fokusom na kvaliteti usluga i programskog sadržaja te unaprjeđenju radnih procesa, u vidu ispunjavanja ukazanog povjerenja lokalne zajednice.