MedulinFM proslavio 5. rođendan

Medulin FM Novosti Razno

Poštovani,

Medulin FM proslavio je svoj 5.rođendan!

Uoči DORE i nastupa Top of the Pop, zagrijavanje na najjače!

Dobro došli 9.veljače u školsku dvoranu u Medulinu na koncert „Medulin FM i prijatelji“

Medulin FM radio ( nakladnika Medulinska rivijera d.o.o. ) djeluje od 1.veljače 2018.godine, u sklopu društva Medulinska rivijera d.o.o. sa koncesijom Grada Pule .  

Ciljana publika kojoj se prvenstveno obraćamo je stanovništvo južnog dijela Istre  s naglaskom na Općinu Medulin , dok nas putem streama na www.medulinfm.com rado sluša prati publika diljem regije.

Uređivačka politika bazira se na provjerenim i istinitim informacijama, koje emitiramo u sklopu MFM programa u informativnom, zabavnom, političkom, gospodarskom, vjerskom, sportskom i kulturnom programu, programu. 

Program proizvodimo u studiju na medulinskoj placi te povremeno, po potrebi, naročito u ljetnim mjesecima i mjesecu Adventa – prosincu, realiziramo live javljanjima sa terena. 

Sa manifestacija i događaja diljem Istre donosimo izvještaje, pratimo redakcijski medijske konferencije, realiziramo reportaže sa našega područja , predstavljamo zanimljive lokalne sugovornike i teme naših krajeva, ali i strane goste naše istarske rivijere u ljetnim mjesecima. 

Surađujemo sa svim komunalnim tvrtkama u južnom dijelu Istre, Gradu Puli , ustanovama i udrugama civilnoga društva, vrtićima iosnovnim školama, kao i  Turističkim zajednicama klastera Južne istre.

Radijska ekipa sastoji se Kristine Iveković, Nikole Milata , Nicole Vojak Štoković, Mattias- Franc Stojanovića, Ursule Beck te Jelene Vitasović. 

Svi su kolege sposobljeni za posao radio tehničara/montažera, urednika, voditelja i novinara, moderatora manifestacija, i svake druge vrste javnog nastupa na hrvatskom i stranim jezicima.

U petoj godini djelovanja posebno smo ponosni na djelatnike Kristinu Iveković i Nikolu Milata, koji će, kao dio sastava Top of the Pop sudjelovati na natjecanju DORA u Opatiji 11.veljače, na izboru za Eurosong, sa pjesmom  « Putovanje « .

Svoj će 5. rođendan radio proslaviti rođendanskim koncertom naziva „Medulin FM i prijatelji“, u školskoj dvorani u Medulinu, dana 9. veljače od 19.00 sati, uz dvadesetak istarskih glazbenika. Bit će to najljepši poklon i zahvala zajednici u kojoj djelujemo i čiji smo sastavni dio.

Budite nam dragi gosti na koncertu istarskih glazbenika i prigodnom druženju u školskoj sportskoj dvorani OŠ “dr. Mate Demarina” u Medulinu, od 19 do 22 sata. Ulaz je slobodan.

Dragu našu slušateljsku fameju, zamolit ćemo da 9.veljače, na ulazu u sportsku dvoranu, u skladu sa svojim mogućnostima, i u dogovoru sa udrugom “Naš san njihov osmijeh”, ubacite u kutijicu donaciju sukladno vašim mogućnostima.

Lijep pozdrav i doviđenja u Medulinu 1.veljače!

Sretan 5. rođendan MFM!