RADIO MEDULIN FM DANAS SLAVI SVOJ 3. ROĐENDAN

Medulin FM Novosti Razno

Točno na današnji dan, 1. veljače 2018. godine, na frekvenciji 95.00 MHz započela je s emitiranjem radio postaja Medulin FM.  Od samog je osnutka misao vodilja informiranje, educiranje i povezivanje lokalne zajednice. Ta je misija uspješno realizirana emitiranjem programa 24/7, prilagođenog sve brojnijem slušateljstvu južne Istre.  

Treći se rođendan danas veselo slavi u eteru Medulin FM-a uz druženje i glazbene želje slušatelja i prijatelja radija pozivom na broj 222 112.

Aktualnu vedru ekipu Medulin FM-a čine voditelji, urednici i tehničari: Nina Žufić, Jelena Vitasović, Nikola Milat, Nicole Vojak i glavna urednica Maja Bizjak. Mali je to, ali dobro uhodani, stručni i kreativni kolektiv koji tjedno pripremi dvadesetak emisija i mnoštvo priloga. Programska shema radija prati razne interese slušatelja bogatim informativnim, zabavnim, kulturnim, odgojno-obrazovnim, sportskim, vjerskim sadržajima, kao i programom za nacionalne manjine. 

Uz klasične novinarske forme poput reportaža, izvještaja i vijesti, ekipa MFM-a rado je viđena na live javljanjima s najznačajnijih manifestacija na istarskom poluotoku, kojih je u zadnjih godinu dana na žalost bilo malo, no vjerujemo da će se i to ubrzo promijeniti te da će valovi pozitive opet s terena najavljivati i prenositi život i atmosferu s koncerata i drugih evenata. Radio je vrlo aktivan i prepoznatljiv na društvenim mrežama, na Facebooku i Instagramu, sa sve brojnijim pratiteljima i interakcijom, te na web stranici http://www.medulinfm.com.  ;

Putem live streama radio njeguje vezu s vjernim prijateljima iz inozemstva, koji u ljetnim mjesecima rado dolaze u Istru, te na taj način prate događanja i ostaju u doticaju s našim krajem tijekom čitave godine.

“Medulin FM nastavlja svoj rast odabirom najbolje glazbe i još boljim i zabavnijim programom. Sretan nam  3. rođendan famejo naša, plovimo i dalje na valovima pozitive! U ime cijele radio ekipe veliko HVALA svim slušateljima na praćenju, povjerenju i prijateljstvu. Taj ćemo odnos i dalje graditi!” – kažu u Medulin FM-u.