Maksim Mrvica – svečano otvorenje Festivala Rocks & Stars @ Cave Romane

Novosti

Veličanstvenim nastupom Maksima Mrvice svečano je otvoren Festival Rocks & Stars @ Cave Romane 28. lipnja. Svjetskim uspjesima ovjenčan hrvatski pijanist publiku je naprosto katapultirao u stanje autentičnog transa kada se zaustavlja vrijeme i dvosatni se program doživi u jednom ogromnom dahu, udišući s nestrpljenjem početak i izdišući s oduševljenjem.

– Nakon tri godine ponovno nastupam u Hrvatskoj. Osjećam se super, ovdje sam uvijek vrlo dobro primljen i atmosfera je odlična – rekao je Mrvica. Izveo je dvanaest skladbi iz bogatog repertoara, svojevrsni presjek deset crossover albuma, predstavljajući i novi New Silk Road kojim će iznova, kako kaže, pokoriti svjetsku scenu na velikoj turneji ‘Phantasy of the Silk Road 2018‘ koja je započela u Češkoj i Slovačkoj, stolovala u Vinkuranu i nastavlja se dalje po Hrvatskoj, Kini, Australiji i Južnoj Koreji.
Sa svojim je bendom s novog albuma izveo Remember me, All of me, New Silk Road i Nutcraker, kao i svoje uspješnice, između ostalih, Nostradamus, Croatian Rhapsody, Mission Impossible. Spektakl je završio pozivom oduševljene publike na bis kojim su Maksimu zahvalili i jasno poručili da se ponovno vrati u Vinkuran.
– Raduje me što pomažem djeci, a posebno mi je drago što se s novim albumom vraćam na domaću scenu – rekao je Mrvica.
Festival je otvorio Gari Cappelli, ministar turizma, a da bi večer bila još potpunija organizator je zajedno s partnerima omogućio da odjeci glazbene rapsodije dodirnu i buduće naraštaje te je Općoj bolnici doniran ček za inkubator.