Započeo s emitiranjem radio Medulin FM

Medulin FM Novosti

Radio postaja Medulin FM započela je s emitiranjem 1. veljače 2018. godine u 10.00 sati. Program se emitira 24 sata dnevno na frekvenciji 95.00 MHz. U pripremi je uvođenje Internet emitiranja radijskog programa putem live streaming-a i preseljenje djelatnosti radio-emitiranja iz Pule u Medulin. Na medulinskoj placi uređuje se prostor radio-izloga. Time će se radijska ekipa i svakodnevne aktivnosti Medulin FM-a dodatno približiti zajednici.

Pružanjem provjerenih, relevantnih i nepristranih lokalnih, regionalnih i nacionalnih informacija, kao i raznovrsnošću i kvalitetom informativnog, obrazovnog, kulturnog, sportskog, vjerskog i glazbenog programa, Medulin FM želi se pozicionirati među najslušanijim radio postajama na jugu Istre. Naglasak aktivnosti Medulin FM-a u radio eteru, putem live streaming-a, na društvenim mrežama i web portalima izrečen je u službenom pay off-u „Na valovima pozitive“. Želja je da Medulin FM bude prepoznat po pozitivnom profesionalnom pristupu aktualnim temama od interesa žitelja i gostiju našeg područja.
Radio djelovanje je u 2018. godini usmjereno na tržišnom pozicioniranju i dobroj prepoznatljivosti medija u javnosti, s fokusom na kvaliteti usluga i programskog sadržaja te unaprjeđenju radnih procesa, u vidu ispunjavanja ukazanog povjerenja lokalne zajednice.

Tagged